Διαμονή

Στο πάζλ της Ελληνικής Ιστορίας ένα κομμάτι του ανήκει στην πόλη της Καλαμάτας κτισμένη στους πρόποδες του Ταϋγέτου, στην μέση σχεδόν του Μεσσηνιακού κόλπου έχοντας δεξιά της τη Μεσσήνη, το Πεταλίδι, τον Αγ. Αντρέα και την Κορώνη που έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ της ιστορίας μας, ενώ από την αριστερή της πλευρά αγέρωχα στέκεται ένα κομμάτι της Μεσσηνιακής Μάνης έχοντας και αυτή το δικό της κομμάτι στο πάζλ της πλούσιας Ελληνικής Ιστορίας.

Ξεκινώντας από την Βέργα, περνώντας τη Μικρά Μαντίνεια, διασχίζοντας το Αρχοντικό και την Παλιόχωρα μόλις 10 χλμ. έξω από την πόλη της Καλαμάτας και αφού το βλέμμα μας έχει μια τρελή ικανοποίηση από τις απίθανες εναλλαγές του πράσινου και του μπλε σε όλους τους τόνους, εκεί που νομίζεις ότι ο δρόμος τελείωσε τα μάτια σου χάνονται βλέποντας μπροστά τους το άπειρο σε χρώμα γαλάζιο.

Ουρανός και θάλασσα ένα, ο επισκέπτης έχει φτάσει στο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ - ΑΒΙΑΣ εκεί που βρίσκεται το συγκρότημα "MOIREAS APARTMENTS" έχοντας εξασφαλίσει την διαμονή σας το ταξίδι των αισθήσεων μπορεί να συνεχιστεί, χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς στη Σάντοβα και τις Κιτριές και από κει στη Στούπα, στον Αγ. Νικόλαο, στην Καρδαμύλη, στο Οίτυλο, στα σπήλαια Δυρρού για να επιστρέψει και πάλι στο πανέμορφο Ακρογιάλι (MOIREAS APARTMENTS) έχοντας πλουτίσει το άλμπουμ των φωτογραφιών του με απίθανα τοπία.

Ο επισκέπτης αναλόγως των διαθέσεων του και της εποχής που επιλέγει να μας επισκεφτεί μπορεί να βρει τις ήσυχες διακοπές αλλά και τις διακοπές με νυχτερινή ζωή, να κάνει τις περιηγήσεις του, να νοιώσει το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Το σίγουρο όμως είναι ότι θα τον μαγέψει η θέα ξεκινώντας από το πρωί με τα νερά της θάλασσας να περνούν από το πράσινο χρώμα στο μπλε και εν συνεχεία στο γαλάζιο και η διαφάνεια του νερού να σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις το βυθό της θάλασσας από το μπαλκόνι.

Ενώ η μέρα προχωράει και ο ήλιος ετοιμάζεται να κρυφτεί πίσω από την Πύλο έρχεται το πορτοκαλί χρώμα να κυριαρχήσει κι η δύση του ήλιου να κάνει τον καθένα να υποκλίνεται στο μεγαλείο της φύσης και του Θεού.

Στα "MOIREAS APARTMENTS" όλα τα στούντιο είναι δίχωρα και τρίχωρα για να μπορεί μια οικογένεια να απολαύσει άνετα τις διακοπές τις και για τα ζευγάρια να χαρούν την αίσθηση μιας σουίτας, ενώ προσφέροντας υπηρεσίες καθημερινής καθαριότητας έχουν την δυνατότητα όλα τα μέλη της οικογένειας να περάσουν ξεκούραστα.

Το προνόμιο της θέας το έχουν όλα τα στούντιο διαθέτοντας μπρος και πίσω βεράντα απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα αλλά και στους όμορφους ελαιώνες χαζεύοντας δε την κορυφή του Ταϋγέτου που στέκεται επιβλητικά πάνω από αυτούς. Η ύπαρξη ψυγείου, κουζίνας πλήρως εξοπλισμένη δίνει τη δυνατότητα για την συντήρηση αλλά και την παρασκευή ενός γρήγορου και εύκολου φαγητού ενώ η ύπαρξη του κλιματιστικού διατηρεί μια δροσερή ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας της ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης. Στο μπάνιο μας υπάρχουν προϊόντα για την καθημερινή μας φρεσκάδα.

Από το συγκρότημα μας δεν θα μπορούσε να λείπει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων για όσους θα θέλανε να ξεχάσουν την ύπαρξη του και να αφεθούν στις ευεργετικές ιδιότητες της πεζοπορίας αφού οτιδήποτε και να θέλουν μπορούν να το βρουν μες στο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ. Από καφέ - πρωινό - ταβέρνα, εστιατόριο, mini market, bar, αλλά και υπηρεσίες delivery από διπλανές περιοχές.

Δεν μένει παρά να πάρετε το αγαπημένο σας μαγιό για ατελείωτο κολύμπι αφού βγαίνετε από την πόρτα μας και βουτάτε στη θάλασσα και να μας επισκεφθείτε!